Voždovačka Orijentiring Liga

Voždovačka orijentiring liga (VOL), pre svega, je usmerena na promociju orijentiringa u Beogradu, a posebno na teritoriji opštine Voždovac.

Sa druge strane, ostali ciljevi lige su pronalaženje sponzora, proširenje baze orijentiring karata, podizanje organizacije orijentiring takmičenja na viši nivo, kao i nagrađivanje najboljih u našem sportu.
Liga se sastoji od 5 kola, ravnomerno raspoređenih u orijentiring sezoni. Svako kolo će imati novu, kvalitetnu orijentiring kartu.

Nagrade: Robne nagrade, nagrade u vidu startnina na orijentiring i neorijentiring takmičenjima i kampovima, kao i novčane nagrade za seniore i seniorke. Nagrade će biti obezbeđene od strane sponzora i Planinarskog društva Avala, a uručene na proglašenju koje će se održati nakon finalnog kola lige.

Kolo 1

Prvo kolo lige održaće se 13.03.2022. u naselju Kumodraž 2. 

Mobirise Website Builder
Kolo 2

Drugo kolo Voždovačke orijentiring lige održaće se na terenima Medak 2. Trka će se održati 10.4.2022. Ova trka se ujedno boduje kao trka za Svetsku rang listu (WRE).

Mobirise Website Builder
Kolo 3

Treće kolo Voždovačke orijentiring lige održaće se na terenima Šumica 5.6.2022. Ova trka će ujedno biti i Pionirsko prvenstvo Beograda u orijentiringu.

Mobirise Website Builder
Kolo 4 i Finale lige - Knockout sprint

Četvrto kolo Voždovačke orijentiring lige održaće se na terenima Braće Jerković 29.10.2022., a najbolje smo vam ostavili za kraj! Za finale Voždovačke orijentiring lige organizujemo posebnu disciplinu u orijentiringu, a to je Knockout sprint. Takmičenje će se održati takođe 29.10.2022. nakon četvrtog kola, koje će ujedno biti i kvalifikaciona trka za seniorske kategorije.

Mobirise Website Builder

Podeli!

Voždovačka orijentiring liga
Banat Open
Avala trail race

Designed with ‌

HTML Generator